Opmerking: Mask machine korting promotie!!!Het is niet te missen.

2020-09-04 10:35:07 38


Op dit moment hebben we een N95 mask machine te koop, omdat het magazijn kan afscheiden 8217t;t zet het neer, het is af en toe verkocht tegen lage prijzen, de eerste komen als eerste geserveerd.


Volledig automatische N95 masker machine met een hoge graad van automatisering.Het traditionele en ingewikkelde maskerproductieproces is technologisch innovatief, van het niet-geweven weefsel tot het transportwiel tot de smeltvorm, het aftappen, het lassen en het snijden van messen om het eindproduct te produceren.Automatisch productieproces.Hierdoor wordt de kwaliteit en productiviteit sterk verbeterd.De volledig automatische N95 mask machine is een ideale replac&;ment-uitrusting voor het produceren van diverse vouwmaskers zoals N95, stofbestendig, 3M enz.

   

De volledig automatische N95 masker machine is ook bekend als de vouwmasker productielijn.Deze machine gebruikt de principes van ultrasone automatische lassen en walsen, en gebruikt elektronische inductie om de materiaalpositie nauwkeurig te lokaliseren, die het mask point en lassen nauwkeurig kan voltooien.Deze machine heeft de voordelen van een nauwkeurige groottebeheersing en een hoge productie-efficiëntie, die de productie-efficiëntie aanzienlijk verbetert, de productiekosten vermindert en de producten meer standaard en stabieler maakt.

     

De volledig automatische N95 masker machine verbindt een masker body machine met een diver, en verbindt de diver machine en de hear strap lassering machine.Wanneer de machine wordt gestart, produceert de mask body machine het product en wordt vervolgens getransporteerd naar de diver door de transportband.Nadat het masker van de shunt-machine naar de oorbandlasser is overgebracht, wordt het oorbanddeel gelast om een compleet masker product te voltooien.Het hele proces realiseert een volledig geautomatiseerd productieproces zonder handmatige bediening, dat wil zeggen één lichaamsmachine en twee aangesloten oorbandmachines.


Kenmerken van de automatische N95 masker machine:

Het frame is gemaakt van aluminium legering en roestvrij staal, en het uiterlijk is licht en mooi zonder roest.

Automatisch tellen kan effectief de productieefficiëntie en de voortgang van de productie controleren.

De automatische N95 masker machine wordt gecontroleerd door frequentieoconversie, en de werkingssnelheid van de apparatuur kan worden aangepast naar gelang de werkelijke behoeften.


Het trekken van de loop om het materiaal te voeden, de positionering is nauwkeuriger, de breedte van de grondstof kan worden gecontroleerd tot een kleine omvang, en de kosten worden bespaard.


De lengte en de dimensie van het eindproduct worden gelijkmatig gecontroleerd met een afwijking van –177; 1mm, die de lengte van het eindproduct effectief kan controleren.


De volledig automatische N95 masker machine heeft een hoge mate van automatisering en lage eisen voor de operatoren.Het moet alleen materiaal lozen en afgewerkte producten regelen.


Ultrasonisch Taiwan systeem, Japanse transducer, stabiele prestaties en handige werking.


Het automatische ultrasone laswiel is gemaakt van geïmporteerd hoogwaardig staal DC53, dat de levensduur van de schimmel verlengt en slijtage bestendig en duurzaam is.


Het adopteert aluminium legering structuur, die mooi en stevig zonder roest.

Volledig automatisch N95 maskeert machine computer PLC programmering controle, hoge stabiliteit, lage uitvalsnelheid en laag lawaai.


Hij neemt servo-motor aan die uit Taiwan wordt ingevoerd en wordt aangedreven door een zeer nauwkeurig stappenmotor.


Fotoelektrische detectie van grondstoffen om fouten te voorkomen en afval te verminderen.


De volledig automatische N95 masker machine kan voorzien van 2-3 binnenoorbandmachines of buitenste oorbandmachines.


Met riemschijven en vaste voeten, is het handig en snel te bewegen, sterk in fixity, en onwrikbaar.


Het is uitgerust met een gloednieuwe transportband om automatisch producten met hoge nauwkeurigheid te verzamelen en alleen te sorteren en te verpakken.


De automatische N95 mask machine kan worden aangepast aan de eisen van het product, productgrootte, lengte en dikte.


Verschillende oorbandmachines kunnen worden geconfigureerd volgens verschillende productieorders, wat economisch en praktisch is.Het lost de grote problemen op van de kosten van het kapitaal van klant, 39;s) vloerruimte + personeel, en brengt werkelijk aanzienlijke economische voordelen voor de klanten.

zmkm-800_800 (2).jpg